miercuri, 13 decembrie 2017

Fața, creierul și dodoașca.

Corecțiile fizice și psihice sunt tolerate și acceptate tacit de unele femei ca o corectură a propriilor decizii greșite, luate cu bună ştiință, sau ca o plată tardivă a autorecluziunii interne din mirifica și atât de râvnita instituție a căsătoriei. Mi-am tot spus părerea despre căsătorie, nu mai reiau. Fiecare acceptă fix ceea ce i se potrivește cel mai bine.
Când partea de sus a femeii râde cu poftă, natural, autentic, profund, atunci și partea din sud surâde sănătoasă, liniștită, prolifică. 

Prizele adevărate și puternice , acele magnifice și fabuloase încărcătoare electrice, da!, din alea cu tremurături, au Soarele pe față mai întâi și abia apoi energia aceea poate fi trasă prin cablu de către bărbații liniştiți, atenți şi norocoși. Și aici am zeci de texte scrise, nu mai detaliez.

Va exista mereu o legătură strânsă între felul în care gândești și acționezi, implicit, și zâmbetul, mulțumirea, sănătatea şi liniștea ta.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Iertatul tata avea o vorbă, învățată de la naşu-bătrânu, naşul lui de cununie, surd şi el ca şi mine, Dumnezeu să-i ierte pe amândoi, care tradusă sună cam aşa:
”Banii, puțini-mulți, să fie cu noroc, să te bucuri de ei. Doar la doctori să nu-i (fii nevoit să-i) dai.”
Mulțumesc.