vineri, 3 februarie 2017

2017 - primul an al libertății și democrației autentice?

Hoții și incompetenții au condus România dintotdeauna. Cu mici pauze de dictatură sau schimbare de regim. După *90 noi am sperat că avuția nu va mai sta doar în mâna unei clici, ci va ajunge la fiecare om onest care muncește și produce cinstit bunăstare lui și familiei lui.
Dar n-a fost să fie, o altă gașcă de hoți a preluat puterea după 91 și a instaurat o dictatură nevăzută a incompetenților, corupților și hoților de toate felurile. Lumea cealaltă muncea zi-lumină și plătea impozite și taxe ca să aibă primii ce fura.

Pe data de 30 ianuarie, noaptea, spre 31, am avut următorul vis:

”Azi-noapte am visat că joi dau ăştia ordonanțele, iar duminică noapte pică guvernul în sânge.
Apoi, peste multe luni de zile, anticipate câştigate de un extremist brunet. Sânge din nou!
Dar la finalul anului nu mai fura nimeni pe meleagurile noastre. :-)
Vise, ştiu. Poate chiar visuri...”

Faptul că psdalde și acoliții sunt hoți, nu-i mirare și nici noutate. Doar faptul că vor să dezincrimineze furăciunile lor este revoltător și asta trebuie să respingem ferm până la capăt. Dacă nu stârpim hoția acum, s-ar putea să avem încă cincizeci de ani de dictatură și să ne mirăm apoi de soarta noastră blestemată.

Soarta noastră suntem noi!

Să nu uit încă două-trei chestiuni:

1. Să n-avem vorbe: psd este grup infracțional bine organizat!
2. Pnl este un psd cu hoți mai mici și proști mai mari. Atât!
3. Usr are o șansă istorică imensă, dacă arată că este deschis, onest și corect orientat pentru ordine, disciplină, popor și bunăstarea oamenilor corecți din România. Deocamdată usr este precum un tânăr imberb ce nu știe nici pe ce lume trăiește.

Despre originea mizerabilului slugoi de premier, și pe mine m-a surprins extrem de neplăcut transfomarea odioasă a lichelei, cârpa de șters pe jos a panglicarului teleormănean:

Timișoara nu-și mai poate spăla rușinea cu grindeanu decât dacă inundă străzile cu protestatari și conduce puternic lupta împotriva hoției, corupției, imposturii și a incompetenței în Ro. Faptul că licheaua de prim-ministru a fost membru de frunte în multe conduceri ale timișorenilor spune multe despre bănățeni. Dar a venit momentul, ei au o șansă nesperată azi, ca timișorenii să-și spele scârnăviile de pe chip și din gură.

Ce avem de făcut pe termen scurt, prin prezența constantă și pașnică la protestele pașnice, Da!, PAȘNICE!, ce trebuie să cuprindă toată țara și să fie în număr din ce în ce mai mare:

1. Abrogarea ordonanței 13 din 31.10.2017.
2. Demisia actualului guvern.
3. Consolidarea democrației și a statului de drept.
4. Alegeri anticipate.
5. Prezență constantă a noastră, a cetățenilor, în spațiul public, ca societate civilă activă, cu ochii pe noul guvern și pe noua clasă politică.

Concluzie:

Avem o șansă unică să dovedim lumii că NU suntem nație de: hoți, corupți, târșeloși, curve/șulfe, lichele. În 89 am ratat momentul cu brio.


Vom profita acum de oportunitatea asta neașteptată?

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Iertatul tata avea o vorbă, învățată de la naşu-bătrânu, naşul lui de cununie, surd şi el ca şi mine, Dumnezeu să-i ierte pe amândoi, care tradusă sună cam aşa:
”Banii, puțini-mulți, să fie cu noroc, să te bucuri de ei. Doar la doctori să nu-i (fii nevoit să-i) dai.”
Mulțumesc.